Retourneren

Volgens de wet Koop op Afstand heeft u het recht om uw bestelling te retourneren. 

Bij een bestelling bij de-snoepwinkel.nl is dat net even anders. Voedingsmiddelen vallen namelijk buiten de wet koop op afstand. Dit heeft te maken met de voedselveiligheid. Als een artikelen bij ons de deur verlaat, mogen wij het wettelijk gezien niet retour nemen. Uiteraard geld dit niet als u bijvoorbeeld een verkeerd product heeft ontvangen. Mocht dit het geval zijn, neemt u dan contact met ons op.

Non Food goederen nemen wij uiteraard wel retour. Mits deze ongebruikt en zover mogelijk in originele verpakking zitten. Een gepersonaliseerd product nemen wij helaas niet retour. Deze producten worden op maat gemaakt, volgens de wensen van de klant, en daardoor vallen deze ook buiten de recht op retour.

Bent u niet helemaal zeker of uw bestelling wel of niet geretourneerd mag worden? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Om uw bestelling te retourneren stuurt een email naar info@bob-candy.nl onder vermelding van uw bestelnummer.

 

Het pakket kunt u terug sturen aan: 
Bob & Candy C.V.
Afd. Retouren
Misterstraat 42
7101EX Winterswijk

De kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. 

Wilt u uw bestelling toch wijzigen, danwel annuleren? Dan dient u deze te weigeren zodra deze geleverd is. Een eenmaal uitgeleverd pakket kunnen wij helaas niet retournemen wegens bovenstaande redenen. 

0

25% korting

op het gehele paas assortiment met kortingscode:

PASEN2020